Declaration of Compliance   

Fortsatt effektivisering

Plastteknikföretaget Nordic Plastics Group fortsätter att effektivisera för att höja lönsamheten och centraliserar nu sin lagerverksamhet till huvudlagret i Trelleborg. Lagret i Göteborg kommer att upphöra till den siste september 2015. Rationaliseringen av verksamheten innebär en årlig kostnadsbesparing på 1,5 miljoner kronor.

Lagerverksamheten ses som en mycket viktig del av vår strategi och måste förändras i samklang med omvärldens förändringar vilket kommer att trygga såväl våra kunders behov som vår existens.

Med modernaste sågar och skiftgång kommer vi kunna ge våra kunder en ännu mer stabilare service från huvudlagret. Samtidigt förstärker vi vårt säljkontor i Göteborg med Lars Johansson som har en mångårig erfarenhet hos oss av plast för industrin.

 

Nordic Plastics Group är en sammanslagning av Sveriges anrikaste plastbolag inom gross och bearbetning av plast (STI Industriplast, Molybon Industriplast och Andrén & Söner) med anor från 1935. Tack vare sin långa erfarenhet inom plastområdet är företaget en partner som sätter “rätt plast på rätt plats” dvs. en plastteknisk partner som tillsammans med kunden lever upp till framtidens utmaningar.