Declaration of Compliance   

Nyheter

Vi söker 2 st CNC-operatörer till vår expanderande verksamhet i Helsingborg

Till Nordic Plastics Group i Helsingborg söker vi nu två stycken CNC- operatörer till vår svarvavdelning. I rollen som CNC- svarvare kommer du främst att arbeta med CNC- svarvning men även CNCfräsning kan förekomma. Utifrån en specifik ritning bearbetar vi produkter bland annat till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Vi söker en noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten person med god samarbets- och kommunikationsförmåga som är lösningsorienterad och tycker om att arbeta effektivt mot uppsatta mål. Läs hela annonsen här!

Newsletter Nr 3/2017 ute nu!

Klicka här för att läsa vårt senaste Nyhetsbrev!

 

Påanmälan Nyhetsbrev

För fordonsindustrin: IMDS-klassificerade

Fordonsindustrin har tagit fram ett materialdatasystem IMDS (International Material Data System). IMDS är en global standard som används av så gott som alla biltillverkare. Biltillverkarnas underleverantörer inrapporterar alla de ämnen de använder i sina komponenter, och materialet blir därmed analyserat och arkiverat, så att biltillverkaren får en fullständig bild över de i bilen ingående ämnena.

 

Nordic Plastics Group´s samtliga material som hanteras i tillverkningsprocedurer är nu spårbara i detta system.

Nu levererar vi kvalitetsfilament till 3-D skrivare

Vi levererar kvalitetsfilament till 3-D produktion. Kontakta oss för aktuella priser.

 

Rätt kvalitet på filament är avgörande för att få ett framgångsrikt resultat utan luftbubblor eller bristningar.

Materialnyhet: PEEK i ny kvalitet

Nordic Plastics Group är idag Nordens ledande leverantör av PEEK (Polyetereterketon) och kan nu presentera en helt ny kvalitet för food & medicalgrade till ytterst konkurrenskraftiga priser! Kontakta vår försäljningsavdelning för kompletterande information.

Ökad kapacitet med nya maskiner

 

Nu är våra nya maskiner installerade och i drift. De senaste tillskotten i vår maskinpark avser en 3-axlig fräs till vår Site i Helsingborg samt en 3-axlig och en 5-axlig fräs till vår Site i Trelleborg. Med våra dryga 40 CNC maskiner kan vi hjälpa våra kunder med avancerade bearbetade plastdetaljer i alla dess former.
(more…)

Tack för besöket på Elmia Subcontractor!

elmia-2016

Ett stort tack till alla som besökte vår monter på Elmia Subcontractor 2016. Även denna gång stod vi tillsammans med våra samarbetspartners Geiss och Mitras Materials vilket visat sig vara mycket uppskattat. Håll utkik efter våra nyhetsbrev framöver där vi kontinuerligt berättar om nyheter inom plast branschen.