Declaration of Compliance   

Lediga tjänster

Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Företaget levererar beställningar av plastprodukter åt kunder huvudsakligen inom Norden, men export sker också till andra europeiska länder samt till USA och Kina.

 

Nordic Plastics Group har producerande enheter i Trelleborg, där också huvudkontoret är beläget, och i Helsingborg. Säljkontor finns i anslutning till våra fabriker samt i Göteborg, Karlstad, Stockholm och Luleå. Vi arbetar kundnära och lokalt med ambitionen att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

 

För att vi ska uppfylla vårt uppdrag är vi beroende av kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till utveckling. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där du känner trygghet, motivation och bemöts med respekt.

 

Vi arbetar tillsammans med fackförbunden för att säkerställa att vi följer kollektivavtal och de lagar och regler som finns på arbetsmarknaden.

 

Nordic Plastics Group har ett stort engagemang i att arbeta aktivt med att motverka ungdomsarbetslöshet. Vi har under flera år drivit ett traineeprogram och tar kontinuerligt emot ungdomar för studiebesök och praktik.

 

Vill du arbeta hos oss? Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare såväl till vår produktion som inom våra administrativa avdelningar. Sänd oss en kort presentation av dig själv samt CV på mail adressen nedan.  Söker du en praktikplats eller är intresserad av ett studiebesök så är du välkommen att kontakta oss.

 

Spontanansökningar och praktikförfrågningar mailas in till:

ulrika.bach@npgroup.se

 

Lediga tjänster:

Till Nordic Plastics Group i Helsingborg söker vi nu CNC- operatörer

I rollen som CNC- fräsare kommer du främst att arbeta med CNC- fräsning men även CNC- svarvning kan förekomma. Utifrån en specifik ritning bearbetar vi produkter bland annat till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Vi söker en noggrann, effektiv och kvalitetsmedveten person med god samarbets- och kommunikationsförmåga som är lösningsorienterad och tycker om att arbeta effektivt mot uppsatta mål.

Vi ser nedanstående erfarenheter som ett krav för att lyckas som CNC- operatör hos oss:

  • CNC- fräsutbildning och/eller längre arbetslivserfarenhet inom CNC- fräsning
  • Bra kommunikationsförmåga, du ska behärska svenska flytande i tal och skrift
  • Datorvana: Windows, Outlook eller motsvarande, samt vana från att arbeta i ett större affärssystem (erfarenhet av Jeeves eller liknande affärssystem)

samt att vi ser följande erfarenheter som meriterande:

  • Plastkompetens
  • Erfarenhet av koordinatmätmaskin
  • Erfarenhet av HAAS/Mazak
  • Grönt certifikat inom CNC
  • Erfarenhet av arbete med Lean verktyg såsom 5S och Daily Management

 

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Arbetstid: Heltid, 2-skift

Placeringen av tjänst: Helsingborg

Startdatum: Omgående

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till HR-generalist rebecca.jirsved@npgroup.se senast den 31 maj 2018 (urval sker löpande).

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Produktionschef Samir Basic på samir.basic@npgroup.se