Declaration of Compliance   

Beställ här!

Tack för att du visar intresse för Nordic Plastics Group och våra produkter! För att vi skall kunna ge dig en så bra och snabb service som möjligt ber vi dig fylla i nedanstående uppgifter.

Så här fungerar det – Från offertförfrågan till orderbekräftelse

  1. Fyll i nedanstående formulär och skicka in det genom att klicka på knappen ”Skicka formulär” längst ner på sidan.Välj om det är en offertförfrågan eller order.
  2. Vi bereder ditt ärende. Om vi har alla uppgifter som krävs kommer vi att sända dig en offert. I normala fall återkopplar vi till dig inom 1 dag om din fråga avser halvfabrikat samt 2-3 dagar om ärendet gäller en bearbetad detalj.
  3. Om du fått offert från oss: Du godkänner offerten och lägger order genom att svara på mailet med bifogad offert.
  4. Om du har skickat en order till oss: Vi sänder dig en orderbekräftelse.

Innan du börjar fylla i

  • Om du gör en förfrågan på en bearbetad detalj önskar vi få en komplett måttsatt PDF- eller JPG fil. Det underlättar om detaljen även finns i något vedertaget Cad-filformat. Om du inte har en färdig ritning eller endast har en skiss hjälper vi dig gärna: Pris: 750 kr/tim.
    Konstruktionsansvaret för detalj ligger alltid på dig som kund.
  • Leveransvillkor: FCA Grossistlager, anläggningarna i Trelleborg och Helsingborg
  • Vänligen observera att vi enbart producerar och säljer till registrerade företag, ej till privatpersoner. Vi erbjuder inte kontantförsäljning. Vi genomför initial och löpande kreditupplysning på samtliga kunder.
  • Vid köp av halvfabrikat och kapat material gäller ett minsta ordervärde om 1.000 kr.

Starta beställning här!