Declaration of Compliance   

Om oss

Nordic Plastics Group är idag Nordens största leverantör av mekaniskt bearbetade komponenter i plast.
I vår moderna maskinpark återfinns högeffektiva maskiner för mekanisk bearbetning av plaster såsom kapar, fräsar, svarvar, maskiner och verktyg för flamning, bockning, polering, limning och montering. Med vår mångåriga erfarenhet inom plast hjälper vi våra kunder hela vägen, från idé till färdig detalj, allt enligt de kundkrav och specifikationer som överenskommits.

 

Nordic Plastics Group producerar och levererar idag plastkomponenter till såväl stora och medelstora företag verksamma inom många olika branscher och områden, fordons-, allmän-, process-, gruv- och stålindustrin, livsmedels- och medicinteknik för att nämna några. Merparten av företagets plastprodukter levereras inom den nordiska marknaden, men export sker också till andra europeiska länder samt till USA och Kina.

 

Mottot för Nordic Plastics Group är att vara ”Din partner inom plast”. Med ett stort engagemang inom området plast vill vi göra det enkelt och effektivt för våra kunder.

 

Nordic Plastics Group bildades våren 2012, och är resultatet av ett samgående mellan tre plastbolag, STI Industriplast, Molybon Industriplast och Andrén & Söner. Tre plastbolag med kompetens, kunskap och anor som sträcker sig tillbaka till 30-talet. Våra producerande enheter och lager finns idag i Trelleborg och Helsingborg, säljkontor finns i anslutning till vår fabrik i Trelleborg samt i Göteborg. Nordic Plastics Group ingår i industrikoncernen  Söderbergföretagen som förvaltar små- och medelstora industriföretag verksamma på den nordiska marknaden.