OM OSS

Nordic Polytech Group, är Nordens ledande leverantör av CNC-bearbetade hightech-komponenter i plast. Med hög teknisk kompetens, modern maskinpark och en stor dos problemlösarglädje och framsynthet levererar vi trygg kvalitet till kunder med högt ställda krav. Med vår mångåriga erfarenhet inom plast hjälper vi våra kunder hela vägen, från idé till färdig detalj, allt enligt de kundkrav och specifikationer som överenskommits.

Vi producerar och levererar idag plastkomponenter till såväl stora och medelstora företag verksamma inom många olika branscher och områden, fordons-, försvars-, allmän-, process-, gruv- och stålindustrin, livsmedels- och medicinteknik för att nämna några.

Mottot för Nordic Polytech Group är att vara ”Din partner inom plast”. Med ett stort engagemang inom området plast vill vi göra det enkelt och effektivt för våra kunder. 

omoss

Nordic Polytech Group är en del av Söderbergföretagen; en familjeägd koncern inom industri och teknikhandel som investerar i nischade marknadsledare och fokuserar på långsiktig utveckling – men framför allt investerar i driv, entreprenörskap och engagemang. Söderbergföretagen grundades 1995 och består av fyra affärsområden: Komponenter, Elkraft, Infrastruktur och Teknikhandel. Med huvudkontor i Malmö och ca 500 anställda med en omsättning på 2 MDR SEK.

0
PERSONER I TEAMET
0
MKR OMSÄTTNING
0
MASKINER
0
PRODUKTIONSYTA KVM