Declaration of Compliance   

Lediga tjänster

JUST NU SÖKER VI:

• CNC-operatör till Trelleborg

 

Nordic Plastics Group är Nordens största leverantör av bearbetade plastkomponenter och halvfabrikat i plast. Företaget levererar beställningar av plastprodukter åt kunder huvudsakligen inom Norden, men export sker också till andra europeiska länder samt till USA och Kina.

 

Nordic Plastics Group har producerande enheter i Trelleborg, där också huvudkontoret är beläget, och i Helsingborg. Säljkontor finns i anslutning till vår fabrik i Trelleborg samt i Göteborg, Karlstad, Stockholm och Luleå. Vi arbetar kundnära och lokalt med ambitionen att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

 

För att vi ska uppfylla vårt uppdrag är vi beroende av kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till utveckling. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där du känner trygghet, motivation och bemöts med respekt.

 

Vi arbetar tillsammans med fackförbunden för att säkerställa att vi följer kollektivavtal och de lagar och regler som finns på arbetsmarknaden.

 

Nordic Plastics Group har ett stort engagemang i att arbeta aktivt med att motverka ungdomsarbetslöshet. Vi har under flera år drivit ett traineeprogram och tar kontinuerligt emot ungdomar för studiebesök och praktik.

 

Vill du arbeta hos oss? Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare; såväl till vår produktion som inom våra administrativa avdelningar. Sänd oss en kort presentation av dig själv samt CV på mejladressen nedan. Söker du en praktikplats eller är intresserad av ett studiebesök är du välkommen att kontakta oss.

 

Spontanansökningar och praktikförfrågningar mejlas till:

Nordic Plastics Group

Emma Widman

emma.widman@npgroup.se